У Криму прикордонники чинять супротив нападникам та прориваються до місць несення служби

НАЗАД
07 березня 2014 12:09

Прикордонники проявляють мужність та не піддаються агресорам. Так, військовослужбовці Севастопольського загону морської охорони вчинили супротив нападникам та після тривалих переговорів все ж потрапили до

Спад напруги в АР Крим поки не відбувається. Російськими спецназівцями продовжується блокування прикордонних підрозділів та об’єктів управління, а також відмічаються спроби в’їзду з РФ радикально настроєних озброєних груп для дестабілізації обстановки та недопущення врегулювання ситуації.

У даний час відсутній відомчий телефонний зв'язок з Азово-Чорноморським регіональним управлінням Держприкордонслужби та Сімферопольським прикордонним загоном, оскільки нападники пошкодили та захопили засоби зв’язку. Крім того ними захоплено обладнання станції космічного зв’язку в аеропорту «Сімферополь».

Російські військові черговий раз провели силовий захват адміністративної будівлі регіонального управління та намагаються здійснювати фізичний та психологічний вплив на керівників усіх прикордонних підрозділів, щоб підірвати моральний дух охоронців кордону. До того ж вони не допускають особовий склад Держприкордонслужби до робочих місць, схиляючи його визнати нове керівництво Криму та виявити бажання продовжити службу в «новій» Автономії.

Однак прикордонники проявляють мужність та не піддаються агресорам. Так, військовослужбовці Севастопольського загону морської охорони вчинили супротив нападникам та після тривалих переговорів все ж потрапили до підрозділу.

Протягом доби було здійснено блокування будівлі відділу прикордонної служби «Керч» близько 30 особами. Ще майже 35 військовослужбовців Росії увірвалися до поромної переправи «Крим» та, погрожуючи застосувати зброю, заблокували роботу українських прикордонників. У складі зміни прикордонних нарядів перебувало 15 військовослужбовців, з яких 7 жінок. Згодом, після перемовин, роботу пункту пропуску відновили. На даний час пункт пропуску працює під силовим тиском озброєних нападників. 

Дані факти є свідченнями того, що на особовий склад прикордонного відомства постійно здійснюється психологічний тиск, проте персонал відомства не покидає місць несення служби, не складає зброю та продовжує залишається вірним Присязі й Українському народу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси