У Краматорську прикордонники виявили та затримали учасника незаконних збройних формувань

НАЗАД
23 лютого 2016 09:29

В рамках протидії терористичним загрозам та незаконним збройним формуванням прикордонники Краматорського загону спільно з представниками поліції виявили та затримали громадянина України, який брав участь у

В рамках протидії терористичним загрозам та незаконним збройним формуванням прикордонники Краматорського загону спільно з представниками поліції виявили та затримали громадянина України, який брав участь у незаконних збройних формуваннях.

Отримавши оперативну інформацію щодо одного з  громадян України,   який всередині 2014 року брав активну участь у заворушеннях в м. Краматорську, прикордонники направили повідомлення до управління кримінальної поліції ГУ НП України в Донецькій області за ознаками злочину, передбаченого ст. 260 КК України («Створення непередбачених законом воєнізованих збройних формувань»).

Спільною групою співробітників оперативно-розшукового відділу Краматорського загону та групи протидії сепаратизму ГУ НП України в Донецькій області вищевказаного громадянина України було затримано.

У ході проведення слідчих дій затриманий зізнався у тому, що брав  участь у незаконних збройних формуваннях так званої «ДНР» та безпосередньо залучався до несення служби на блокпостах.

На даний час громадянин затриманий співробітниками поліції до обрання запобіжного заходу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси