У Краківці пройшли змагання дитячих клубів «Юних друзів прикордонників»

НАЗАД
20 квiтня 2016 10:42

Учора на базі відділу прикордонної служби «Краківець» «зелені берети» провели змагання серед шкільних клубів &

Учора на базі відділу прикордонної служби «Краківець» «зелені берети» провели змагання серед шкільних клубів «Юних друзів прикордонників».

Змагання, в яких взяли участь команди зі шкіл смт Краковець та с. Глиниці, Яворівського району, були організовані за наступними нормативами: підтягування на перекладині, комплексна силова вправа, естафета, кульова стрільба, кидання гранати, розбирання (збирання) зброї та перетягування канату. Всі учасники змагань неабияк підготувались та завзято боролись за перемогу.

В результаті право боротися на другому етапі змагань за першість Мостиського прикордонного загону виборола команда «Прикордонник» Краковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, керівник команди Борис Сергій Володимирович. За участь у змаганнях всі учасники були нагороджені цінними подарунками, призове місце відмічене пам’ятним кубком, а також прикордонники організували для дітей солодкий стіл та екскурсію по відділу прикордонної служби.

Прикордонники завжди зацікавлені у тісному спілкуванню з молоддю, адже саме із цих дітей підростають майбутні охоронці рубежів нашої держави. Члени клубів «ЮДП» вже у підлітковому віці знайомляться із усіма аспектами служби на кордоні та обирають майбутній життєвий шлях.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси