У КПВВ на лінії розмежування прикордонники виявили три автомобілі, два з яких можливо викрадені

НАЗАД
17 квiтня 2016 11:02

 У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону спільно з представниками фіскальної служби затримали 2 автомобілі, в яки

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону спільно з представниками фіскальної служби затримали 2 автомобілі, в яких не співпадали номери кузовів з номерами техпаспортів. 

Водії обох автомобілів «Рено» 2013 та «Тойота» 2014 років випуску прямували із підконтрольної бойовикам території. На порушників складено протокол за ст. 121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, номери агрегатів яких не відповідають записам в реєстраційних документах».

Наразі транспортні засоби разом з водіями передані співробітникам Національної поліції.

А у  КПВВ «Новотроїцьке» прикордонний наряд Донецького загону виявив у громадянина України підроблене доручення на право керування автомобілем «Опель» української реєстрації в АРК.

До Волноваського відділу поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 ККУ (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів).

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси