У контрольованих прикордонних районах прикордонники виявили більше кілометра сіток, десятки ятерів та підйомних пасток

НАЗАД
20 квiтня 2016 12:24

Учора в ході патрулювання контрольованих прикордонних районів прикордонники Херсонського загону двічі виявляли заборонені  знаряддя лову водних ж

Учора в ході патрулювання контрольованих прикордонних районів прикордонники Херсонського загону двічі виявляли заборонені  знаряддя лову водних живих ресурсів.

В районі Березанського лиману, неподалік с.Чорноморка, прикордонники виявили 33 ятери, понад 10 тисяч креветок та близько 5 тисяч рибин. Сума завданого збитку державі склала більше 30 тисяч гривень. А в районі Дніпровсько-Бузького лиману прикордонний наряд виявив понад 1200 метрів сіток та близько 100 рибин. В обох випадках водні живі ресурси відпущено у лимани. Знаряддя лову вилучено та доставлено на відділ для подальшої передачі до органів рибоохорони.

А прикордонники Бердянського загону спільно з представниками  Генічеського відділу Азоврибоохорони, по інформації членів громадського формування, в районі н.п. Щасливцеве, виявили порушника. На маломірному човні типу «Казанка» та за допомогою 42 підйомних пасток українець ловив бичків, чим наніс збиток державі на суму понад 8 тисяч гривень. Представниками рибоохорони складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.4 ст.85 КУпАП (Грубе порушення правил рибальства).  Рибу, знаряддя лову, плавзасіб вилучено. До Генічеського відділу поліції в Запорізькій області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.249 КК України (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом).

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси