У Києві на базі прикордонного підрозділу пройшла Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Джура»

НАЗАД
25 квiтня 2016 12:55

22 - 24 квітня на базі прикордонного підрозділу проходила Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Джура». <

22 - 24 квітня на базі прикордонного підрозділу проходила Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Джура».

Гра була проведена за ініціативи Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації, управління освіти ДРДА та участі Окремої комендатури та військових частин ДПС України, громадських організацій «Український легіон», «Дарницька громадська варта», «Центр тактичної підготовки «Білий вовк», «Соборне гетьманське козацтво», «КОЛО.МЕДІА», спецзагону товариства «Червоного Хреста», ТСО України в м. Києві та Дарницького військкомату.

У заході взяли участь команди 29 загальноосвітніх навчальних закладів Дарницького району. Загалом у грі брали участь близько 250 учнів 8-10 класів.

Метою проведення заходів є національно-патріотичне виховання учнівської молоді, формування здорового способу життя учнів, зміцнення духовного та фізичного здоров’я учнів, підвищення їх інтересу до військової служби, розвиток вмінь колективних дій, відповідальності за спільну справу, творчих вмінь.

За підсумками кожного етапу змагань, які проходили протягом трьох днів, профільне журі визначало переможців. Найбільш влучних, сильних, витривалих, кмітливих і творчих нагороджували медалями, грамотами та кубками.

Зокрема, кращих визначали у стройовій підготовці під час конкурсу «Впоряд». Влучність діти демонстрували під час стрільби з пневматичної гвинтівки. В ході «Теренової гри» діти змагалися у спортивному орієнтуванні. В конкурсі «Рятівник» професійні лікарі оцінювали вміння школярів надавати першу медичну допомогу. Інтелектом та творчими навичками старшокласники змагалися у вікторині «Відун» та творчому конкурсі «Ватра».

Діти також змагалися у футболі та перетягуванні канату. Свою силу та витривалість хлопці демонстрували у підтягуванні на перекладині, а дівчата – у віджиманні від лавочки. Переможців у цих змаганнях прикордонники окремо нагородили грамотами та найціннішими призами – зеленими беретами. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси