У громадянки Ірландії прикордонники виявили підроблені документи

НАЗАД
12 травня 2015 17:15

Учора прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» в аеропорту «Бориспіль» виявили підроблену посвідку на проживання в Україні  у

Учора прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» в аеропорту «Бориспіль» виявили підроблену посвідку на проживання в Україні  у громадянки Ірландії.

Під час оформлення пасажирів рейсу «Київ – Франкфурт» прикордонники встановили, що  посвідка на постійне проживання в Україні містить явні ознаки підробки. Під час співбесіди порушниця зізналася, що придбала її у мережі Інтернет за 4,5 тисячі гривень. Громадянку передали співробітникам МВС.

Прикордонники Херсонського загону у пункті пропуску  «Херсон-авіа» виявили у громадянина   Камеруну в закордонному паспорті вирвані сторінки для відміток. Чоловік збирався відлетіти з недійсним документом до столиці Туреччини.

Ще одного порушника, без документів, затримали за 10 метрів від держрубежу прикордонники Сумського загону відділу «Шалигіне». Чоловік повідомив, що є громадянином Таджикистану, а  документи, які б посвідчили його особу, нібито загубив. 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси