У двох українців, угорця та росіянина вилучили понад 200 психотропних пігулок

НАЗАД
09 вересня 2013 14:01

У пункті пропуску «Тиса», що на українсько-угорському кордоні, прикордонники спільно з представниками митниці запобігли переміщенню через державний кордон заборонених медичних препараті

У пункті пропуску «Тиса», що на українсько-угорському кордоні, прикордонники спільно з представниками митниці запобігли переміщенню через державний кордон заборонених медичних препаратів.

У першому випадку у правоохоронців виникли сумніви щодо мікроавтобуса «Фольксваген» під керуванням нашого співвітчизника, який повертався в Україну. Під час проведення поглибленого огляду авто сумніви підтвердились. Адже серед особистих речей було виявлено приховані медичні препарати психотропної дії «Tramadol» (20 капсул) та «Lorazepam» (50 пігулок).

В іншому випадку, 49 психотропних пігулок «Frontin» перевозив у кабіні своєї вантажівки громадянин Угорщини. Їх під час перевірки транспортного засобу виявила спільна оглядова група.

Щоправда, психотропні пігулки транспортуються не лише автомобільним, але й залізничним транспортом. Це підтвердили прикордонники відділу «Чоп», які під час здійснення контролю потяга «Будапешт-Москва» спільно з працівниками митниці виявили у нашого співвітчизника 86 пігулок препарату «Frontin».

 Крім того,  на Сумщині  у пункті пропуску «Рижівка» виявити 30 таблеток психотропної дії прикордонно-митній оглядовій групі допоміг службовий собака. Чотирилапий зреагував на  медичні препарати, які віз легковим автомобілем «Пежо» громадянин Росії.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси