У двох українців і громадянина Ізраїлю прикордонники виявили боєприпаси

НАЗАД
02 червня 2016 12:21

Набої до травматичної зброї та боєприпаси виявили співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці під час заходів контролю у двох пунктах

Набої до травматичної зброї та боєприпаси виявили співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці під час заходів контролю у двох пунктах пропуску.

Прикордонники Сумського загону виявили боєприпаси у пункті пропуску «Бачівськ». Житель Миколаєва їхав до Росії автомобілем  «Лексус», в якому віз 42 набої калібру 9 мм до травматичної зброї.  Прикордонники Мостиського загону у пункті пропуску «Краковець» за допомогою службового собаки виявили в автомобілі «КІА» холостий набій калібру 5,45 мм та 244 капсулі. Українець перевозив їх у відділенні для рукавичок.    

А прикордонники Одеського загону спільно з співробітниками служби авіаційної безпеки в аеропорту Одеси за допомогою службового собаки виявили 5 набоїв калібру 9 мм. Їх серед своїх речей намагався перевезти громадянин Ізраїлю, котрий відлітав до Тель-Авіву. Виявлені набої передані співробітникам поліції в м. Одесі.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси