У двох мікроавтобусах перевозили сигарети вітчизняного та американського виробництва

НАЗАД
09 вересня 2013 14:18

Учора у пункті пропуску «Краківець» у мікроавтобусі марки „Пежо” прикордонники спільно з працівниками митниці виявили контрабандні сигарети.

Учора у пункті пропуску «Краківець» у мікроавтобусі марки „Пежо” прикордонники спільно з працівниками митниці виявили контрабандні сигарети.

Під час перевірки документів житель Львівщини, який прямував до сусідньої Польщі, заперечив перевезення будь-яких товарів та предметів заборонених для переміщення через держрубіж. Однак поведінка водія викликала у правоохоронців недовіру до його слів. При проведенні поглибленого огляду транспортного засобу в спеціально переробленому сховку, а саме у днищі автомобіля, було виявлено 1910 пачок сигарет марки «LM» українського виробництва. Іномарку та тютюн на суму понад 20 тисяч гривень вилучили.

 Ще одну партію курива, яке громадянин України перевозив без будь-яких документів, вилучили в Одеській області прикордонники Котовського загону спільно зі співробітниками МВС. Сліди від автомобіля вартові відділу «Чорна» помітили неподалік кордону. Організувавши пошук, правоохоронці наздогнали  та затримали втікача на перехресті доріг «Котовськ – Фрунзівка – Красні Окни». У мікроавтобусі «Фольксваген» нарахували 10 тисяч пачок сигарет, попередньо американського виробництва.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси