У Держприкордонслужбі відбулися збори зі співробітниками підрозділів внутрішньої та власної безпеки

НАЗАД
22 вересня 2015 16:01

У Державній прикордонній службі України триває активна робота, направлена на протидію зловживанням та корупційним проявам серед персоналу. Для цього суттєво посилено роботу підрозділів внутрішньої та власн

У Державній прикордонній службі України триває активна робота, направлена на протидію зловживанням та корупційним проявам серед персоналу. Для цього суттєво посилено роботу підрозділів внутрішньої та власної безпеки. Співробітники цих підрозділів виконують завдання не лише на ділянках державного кордону, а й в зоні проведення антитерористичної операції.

Для належної та ефективної роботи підлеглих керівництво внутрішньої безпеки приділяє велику увагу професійній підготовці військовослужбовців. Зокрема, нещодавно в Навчальному центрі прикордонного відомства, що в смт Оршанець, проведено навчально-методичний збір з керівниками підрозділів забезпечення внутрішньої та власної безпеки.

У ході зборів до залученого персоналу доведено вимоги з удосконалення та покращення якості виконання завдань, обговорено нагальні питання в організації роботи та надано методичну допомогу в організації оперативно-розшукової діяльності і здійсненні профілактичних заходів з виявлення причин, що сприяють скоєнню корупційних та інших службових правопорушень військовослужбовцями та працівниками Державної прикордонної служби України. Крім того, військовослужбовці складали заліки зі спеціальної та фізичної підготовки, навчалися тактичній медицині, підвищували навички у володінні не лише індивідуальною, але і груповою зброєю.

Також для подальшого розвитку діяльності підрозділів забезпечення внутрішньої та власної безпеки керівниками зборів обговорювалися питання запровадження інноваційних підходів в організації роботи, організації ефективної взаємодії з керівниками органів та підрозділів охорони державного кордону, іншими правоохоронними органами.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси