У Держприкордонслужбі в рамках реалізації з ОБСЄ спільного проекту міжнародної допомоги відбулися навчальні тренінги з аналізу ризиків

НАЗАД
15 квiтня 2015 08:31

10 квітня 2015 року у Національній Академії Державної прикордонної служби України, за участі посла Вайдотаса Верба –  координатора проектів ОБСЄ в Україні, відбулось офіційне завершення

10 квітня 2015 року у Національній Академії Державної прикордонної служби України, за участі посла Вайдотаса Верба –  координатора проектів ОБСЄ в Україні, відбулось офіційне завершення навчальних тренінгів з аналізу ризиків.

Під час офіційної церемонії закінчення було відмічено, що співпраця Державної прикордонної служби України з Організацією з безпеки та співробітництва в Європі має конструктивний характер та сприяє удосконаленню освітнього процесу, підвищенню кваліфікації науково-педагогічного складу, формуванню європейських цінностей.

Зокрема, у рамках реалізації спільного з ОБСЄ проекту «Підвищення ефективності роботи систем аналізу ризиків та кримінального аналізу Державної прикордонної служби України», що фінансується Європейською комісією спільно з Урядом США, у період з 17 березня по 10 квітня 2015 року на базі Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького відбулося два навчальні курси з аналізу ризиків за участі міжнародних експертів з аналізу ризиків Прикордонної варти Республіки Польща.

Під час тренінгів підготовлено 40 аналітиків інформаційно-аналітичних підрозділів органів охорони державного кордону, Регіональних управлінь, Адміністрації Держприкордонслужби, а також науково-педагогічний склад Національної академії.

Всього за сприяння ОБСЄ у рамках проекту «Підвищення ефективності роботи систем аналізу ризиків та кримінального аналізу Державної прикордонної служби України» було підготовлено більше 100 спеціалістів з  аналізу ризиків та кримінального аналізу Державної прикордонної служби України.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси