У Держприкордонслужбі продовжується робота щодо протидії зловживання персоналу на кордоні

НАЗАД
25 листопада 2015 14:38

У Державній прикордонній службі України продовжується щоденна посилена робота підрозділів внутрішньої та власної безпеки щодо протидії злочинним проявам на державному кордоні та запобігання зловживанням се

У Державній прикордонній службі України продовжується щоденна посилена робота підрозділів внутрішньої та власної безпеки щодо протидії злочинним проявам на державному кордоні та запобігання зловживанням серед персоналу. Оскільки боротьба з корупцією є одним з найбільших викликів сьогодення, тому протидія цьому явищу є пріоритетним напрямком діяльності правоохоронних органів.

Так, у вересні 2015 року за інформацією відділення внутрішньої безпеки по Чопському прикордонному загону військовою прокуратурою Ужгородського гарнізону Закарпатської області внесено відомості до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ст. 364, 419 КК України.

У рамках цього кримінального провадження співробітниками внутрішньої безпеки спільно із співробітниками військової прокуратури Ужгородського гарнізону вчора встановлено факти причетності дев'ятьох військовослужбовців відділу прикордонної служби «Паладь-Комарівці» Чопського загону до переміщення тютюнових виробів з України до Словаччини.

По даному факту начальником прикордонного загону призначено службове розслідування. Продовжуються заходи щодо встановлення повного кола осіб, причетних до здійснення протиправної діяльності на державному кордоні.

Зазначимо, що не залежно від посади та звання, у разі виявлення ознак корупційних правопорушень, особи будуть притягнуті до кримінальної, адміністративної, цивільно-правової та дисциплінарної відповідальності в установленому законом порядку.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси