У Державній прикордонній службі України визначили кращих дільничних інспекторів прикордонної служби

НАЗАД
29 сiчня 2013 13:34

В Адміністрації Держприкордонслужби України відзначили дільничних інспекторів прикордонної служби за підсумками 2012 року

29 січня в Адміністрації Державної прикордонної служби України відбулись заходи з відзначення кращих дільничних інспекторів прикордонної служби за підсумками 2012 року. Традиційно відзначення представників інспекторського складу усіх прикордонних загонів проводиться щороку наприкінці січня.

До обов’язків прикордонних дільничних інспекторів відноситься протидія організованим проявам протиправної діяльності на державному кордоні, підтримання правил прикордонного режиму та режиму державного кордону, залучення мешканців прикордоння до охорони державного кордону, робота з представниками органів місцевого самоврядування.

Загалом протягом минулого року співробітники Держприкордонслужби цієї категорії за незаконне перетинання державного кордону затримали понад 1,5 тисячі порушників та 250 незаконних мігрантів, близько 8,6 тисяч осіб було затримано за порушення прикордонного режиму, виявлено 80 одиниць зброї, а також затримано товарів на суму 12,2 мільйони гривень.

Під час урочистостей Голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин подякував дільничним інспекторам прикордонної служби за вагомий особистий внесок у забезпечення надійної охорони державного кордону України. Крім цього, керівник прикордонного відомства за сумлінне виконання обов’язків нагородив кращих з них відомчими відзнаками, грамотами, грошовими преміями та цінними подарунками. Так, двоє інспекторів, які в грудні минулого року затримали на Волині двох громадян Білорусії з 2,4 мільйонами доларів США, були заохочені грошовими преміями та відзнаками «Кращий дільничний інспектор прикордонної служби 2012 року». Ще троє військовослужбовців Сумського, Ізмаїльського та Бердянського прикордонних загонів отримали від Миколи Литвина ключі від службових автомобілів «Нива Шевроле», а кращим прикордонним інспекторам Мостиського та Луцького прикордонних загонів вручили службові квадроцикли марки «POLARIS».

Також під час заходу відзначили кращих серед дільничних інспекторів прикордонної служби за результатами змагань, які відбулися наприкінці 2012 року. Найкращими в командній першості стали прикордонники Східного регіонального управління Держприкордонслужби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси