У Державній прикордонній службі листопад оголошено місяцем покращення стану військової дисципліни

НАЗАД
02 листопада 2015 15:52

У Державній прикордонній службі України впродовж останнього року значна увага приділялася питанням стану військової дисципліни та правопорядку. Колегія відомства вирішила оголосити листопад місяцем підвище

У Державній прикордонній службі України впродовж останнього року значна увага приділялася питанням стану військової дисципліни та правопорядку. Бойові дії на Сході країни показали, що від дотримання належного правопорядку у військових колективах дуже часто залежить життя особового складу, а від його сумлінності та професійної чесності – імідж Державної прикордонної служби загалом. Саме тому Колегія відомства вирішила оголосити листопад місяцем підвищення рівня військової дисципліни.

Мета акції – зведення до безпечного мінімуму випадків порушень військової дисципліни, порушень на службі та зловживань службовим становищем. Слідкувати за належним виконанням запланованих заходів будуть не лише командири підрозділів, але й підрозділи по роботі з персоналом та співробітники управління внутрішньої та власної безпеки.  

  Заходи будуть проводитися впродовж місяця на усіх ділянках кордону. З-поміж іншого – заняття з особовим складом, опитування громадян, що перетинають державний кордон, спільні з іншими правоохоронними органами профілактичні акції. 

Результати місяця покращання стану військової дисципліни будуть проаналізовані на окремому засіданні Колегії відомства. Досвід цієї роботи буде враховано під час планування заходів по роботі з персоналом у наступному році. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси