У Чорному морі прикордонники зупинили яхту, яка не санкціоновано вийшла в море

НАЗАД
13 грудня 2013 14:12

Учора прикордонники Одеського загону зупинили моторну яхту під прапором Італії. Про те, що плавзасіб не санкціоновано вийшов у море з порту «Херсон», відразу було повідомлено співробітн

Учора прикордонники Одеського загону зупинили моторну яхту під прапором Італії. Про те, що плавзасіб не санкціоновано вийшов в море з порту «Херсон», відразу було повідомлено співробітників Держприкордонслужби.

Вихід правоохоронців на зв'язок екіпаж яхти ігнорував та продовжував рухатися в напрямку порту «Очаків». Для недопущення порушення державного кордону України даним судном в море відразу вийшло два прикордонні катери. Близько години знадобилось співробітникам відділу «Очаків» задля того, аби наздогнати та зупинити даний плавзасіб. Після того як яхту було зупинено, її доправили до порту м. Очаків для з’ясування обставин правопорушення. На борту судна було двоє осіб – громадяни   України та Хорватії. 

  Наразі відносно капітана яхти прикордонники склали протокол про адміністративне правопорушення. Причини не санкціоновано виходу в море та інші деталі ситуації з’ясовуються. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси