Втікаючи, порушники покинули біля кордону з Росією вщерть запакований товарами автомобіль

НАЗАД
18 лютого 2015 14:49

Сьогодні вранці прикордонники відділу «Краснопілля» Сумського загону, в ході реалізації отриманої інформації про можливу протиправну діяльність, затримали автомобіль «Фольксва

Сьогодні вранці прикордонники відділу «Краснопілля» Сумського загону, в ході реалізації отриманої інформації про можливу протиправну діяльність, затримали автомобіль «Фольксваген» вщерть запакований товарами народного споживання.

Автомобіль української реєстрації охоронці кордону помітили за кілька метрів від держрубежу неподалік українського населеного пункту Грабовське. Під час затримання водій та ще 5 невідомих осіб, помітивши прикордонників, залишили транспортний засіб та втекли на територію Росії.

У транспортному засобі прикордонники виявили тюки та картонні коробки, в яких знаходилися жіночий одяг та підошви для ремонту взуття. Всього правоохоронці нарахували 220 пальт, 17 плащів, 13 курток та 500 пар підошв для взуття.

Іномарку разом з вантажем встановленим порядком буде передано до Державної фіскальної служби. Наразі охоронці кордону проводять заходи щодо встановлення кола осіб, причетних до протиправної діяльності.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси