Ворог з території рф продовжує обстрілювати прикордоння України

НАЗАД
04 вересня 2022 11:40

Учора, 3 вересня, російські окупаційні війська продовжили обстрілювати українське прикордоння. Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням РСЗВ, мінометів та ствольної артилерії.

Під ворожим вогнем опинилися Краснопільська, Миропільська, Есманьська, Білопільська, Зноб-Новгородська та Шалигінська громади Сумщини та Новгород-Сіверська, Семенівська, Сновська та Городнянська громади Чернігівщини, а також Золочівська громада Харківщини.

Тричі за добу рашисти з боку російських населених пунктів тьоткіно та обод  накривали територію Білопільської громади мінометним вогнем, загалом пролунало майже три з половиною десятка вибухів.

У другій половині дня на території Краснопільської громади пролунало майже два десятка вибухів снарядів. Вогонь зі ствольної артилерії окупанти вели з боку російського населеного пункту колотилівка.

Згодом противник із застосуванням мінометів та ствольної артилерії двічі обстріляв територію Миропільської громади, загалом пролунало більше півтора десятка вибухів. Вогонь вівся з боку російських населених пунктів горналь та кучеров.

Також, у двох випадках окупанти з боку російського населеного пункту безимено вдарили з мінометів та ствольної артилерії по території Золочівської громади Харківської області, що на межі з Сумщиною. Загалом пролунало півтора десятка вибухів.

Зноб-Новгородську, Середино-Будську та Есманьську громади ворог обстрілював мінометами 120 мм калібру - 5, 7 і 3 вибухи, відповідно.

В одному з населених пунктів пошкоджено адміністративну будівлю.

По Шалигінській громаді ворог випустив 30 реактивних снарядів із системи залпового вогню.

Новгород-Сіверську територіальну громаду ворог ворог в шести випадках обстрілював із різних видів озброєння - мінометами, ствольною артилерією та реактивними системами залпового вогню, усього зафіксовано більше 120 прильотів.

Приходи були на території приватних домоволодінь, а також вогнем зруйновано господарську будівлю - загинув кінь.

По території Семенівської громади ворог двічі гатив із самохідної артилерійської установки - 16 вибухів.

Сновську громаду ворог обстілював із ствольної артилерії - 11 вибухів.

Городнянська громада перебувала під мінометним вогнем - 8 вибухів.

На щастя, обійшлося без людських жертв.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси