Ворог продовжує обстрілювати з території рф прикордоння України

НАЗАД
07 серпня 2022 11:55

Учора, 6 серпня, ворог наніс вогневе ураження із застосуванням РСЗВ, ствольної артилерії та мінометів.

Під ворожим вогнем опинилися Білопільська, Миколаївська, Шалигінська, і Есманьська громади Сумщини, Новгород-Сіверська і Семенівська громади Чернігівщини та Золочівська громада Харківщини.

В першій половині дня з російських населених пунктів волфіне та тьоткіно противник загалом в п’яти випадках із застосуванням 120-мм мінометів та 122-мм САУ здійснив обстріл території Білопільської громади, всього понад 90 приходів.

Пообідні ворог з російського населеного пункту безимено накрив артилерійським вогнем зі 122-мм САУ територію Золочівської громади Харківської області, що на межі з Сумщиною. Нараховано більше десятка прильотів.

Більш як чотири десятки артилерійських снарядів росіяни випустили у напрямку Шалигінської громади із боку населених пунктів крупець та стара миколаївка.

Зі сторони російського села бегоща ворог цілив артснарядами по території Есманьської громади, зафіксовано 15 вибухів.

По території Новгород-Сіверської громади ворог у п’яти випадках гатив із РСЗВ, мінометів та САУ. Зафіксовано понад шість десятків вибухів. Вогонь противник відкривав зі сторони сіл случевськ та дареєвськ.

Семенівську громаду рашисти з боку населеного пункту ломаківка двічі обстріляли із самохідної артилерійської установки - 17 вибухів.

Ввечері з російських населених пунктів веселе та політотдєльческоє окупанти у двох випадках зі 120-мм мінометів та 122-мм САУ обстріляли територію Миколаївської громади, всього близько тридцяти приходів.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси