Ворог продовжує обстрілювати прикордоння

НАЗАД
25 жовтня 2022 10:12

Учора, 24 жовтня, російські окупаційні війська продовжили обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської областей.

Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням мінометів та ствольної артилерії. Під ворожим вогнем опинилися Великописарівська, Шалигинська, Середино-Будська і Краснопільська громади Сумщини та Городнянська громада Чернігівщини.

Зранку ворог накрив мінометним вогнем Городнянську громаду з району населеного пункту чорноземний городок - пролунало 5 вибухів.

Пізніше, окупанти обстріляли мінометами Середино-Будську громаду з боку російського села грудська, зафіксовано 7 вибухів.

Шалигинську громаду ворог двічі атакував зі ствольної артилерії, 26 снарядів прилетіло з району ворожого населеного пункту городище.

Після обіду рашисти з російського населеного пункту козинка накрили територію Великописарівської громади зі 122-мм ствольної артилерії, пролунало з десяток вибухів від розривів снарядів.

Надвечір окупанти обстріляли територію Краснопільської громад з міномету, нараховано три прихода. Вогонь вівся з російського населеного пункту в’язове.

Крім цього, загарбники з російського населеного пункту безимено обстріляли територію Золочівської громади Харківської області, що на межі з Сумщиною, зі 120-мм мінометів. Нараховано з пів десятка вибухів.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси