Вони вміють налаштовувати зв'язок не лише на суші, а й у морі

НАЗАД
17 травня 2023 15:59

27 березня 2006 року Генеральна Асамблея ООН прийняла Резолюцію, в якій проголосила 17 травня Всесвітнім днем інформаційної спільноти.

Антон родом з Херсонщини, наразі його рідне місто ще в окупації. З вибором професії офіцер визначився ще в підлітковому віці. До 12 років Антон всі літні канікули проводив в Криму, де дуже любив спостерігати за кораблями та катерами, які курсували вздовж узбережжя українського півострова.

«Коли у 2014 році рашисти почали війну проти України, я вирішив, що стану військовим, адже я дуже люблю свою Батьківщину і розумію, що маю її захищати. У 2018 році вступив до Інституту Військово-Морських Сил Національного університету «Одеська морська академія» за напрямком «Корабельне радіотехнічне озброєння та засоби зв’язку». За 4 роки навчання мені пощастило не раз проходити стажування безпосередньо на кораблях та катерах Морської охорони Держприкордонслужби та Військово-Морських Сил України. Зараз я впевнено можу допомогти зі встановленням зв’язку на будь-якій визначеній ділянці. Минулого року повномасштабне вторгнення внесло свої корективи й в нас був достроковий випуск, ми отримали свої перші офіцерські погони, кортики та дипломи за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр» і вже наступного дня відправилися на кордон, виконувати бойові завдання.

Інформаційні технології постійно розвиваються і я намагаюся стежити за цим, постійно самовдосконалююся, щоб бути обізнаним і за необхідності, у будь-якій обстановці, допомогти побратимам у встановлені зв’язку для передачі інформації. Також я продовжую навчання в магістратурі за обраною раніше спеціальністю. Я пишаюся, що сьогодні виконую поставлені бойові завдання в підрозділі моряків-прикордонників і займаюся тим, що приносить користь моїй країні», - розповідає Антон.

Вітаємо кожного, хто зайнятий у сфері інформаційних технологій і забезпечує безперебійний зв’язок! Бажаємо  прекрасних звершень, нехай вдалими будуть всі починання в ім'я України.

 

Разом до Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси