Волонтери привезли та подарували прикордонникам Херсонського загону оберіг - старовинну вишиванку

НАЗАД
17 жовтня 2016 13:43

Нещодавно до прикордонників Херсонського загону, які несуть на адмінмежі з Кримом, завітали волонтери громадської організації «Жіночий автомайдан».

Нещодавно до прикордонників Херсонського загону, які несуть на адмінмежі з Кримом, завітали волонтери громадської організації «Жіночий автомайдан».

Волонтери передали прикордонникам дуже цінний подарунок - старовинну вишиванку, яку подарували  батьки одного з учнів ЗОШ № 13. Дорогоцінна сімейна реліквія - вишита чоловіча сорочка, передавалась з покоління в покоління, але родина вирішила: «час сорочці здійснити свою справжню місію і захистити не лише родину, а й Україну».

Сорочку передали з настановою: «Нехай ця старовинна річ, яка багато бачила на своєму віку, вкриє українських прикордонників, зробить їх невидимими для ворога і допоможе одержати перемогу на своїй Богом даній землі, немов Покров Пресвятої Богородиці покриває все Українське військо».

Крім того, діти трьох херсонських навчальних закладів -  гімназії №3, ЗОШ №13 та ЗОШ №41, проводили благодійну акцію до Дня захисника України та збирали допомогу військовослужбовцям. Мед, консервацію, овочі, солодку випічку, теплі речі та яскраві малюнки діти передали прикордонникам  через волонтерів.

Подарунки та допомогу освятили в Храмі Покрови Пресвятої Богородиці та в теплій святковій обстановці передали прикордонникам відділу «Скадовськ».

«Ми і надалі будемо допомагати прикордонникам, адже розуміємо, в який складний період доводиться служити»,  - наприкінці зустрічі зазначила керівник громадської організації «Жіночий автомайдан» Ольга Цілинко.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси