«Волонтери Маловисківщини» передали прикордонникам FPV-дрони

НАЗАД
22 квiтня 2024 17:26

Надійний тил – незамінна підтримка української армії у боротьбі з російською агресією.

З 2014 року волонтерський рух об’єднав тисячі українців, а з початком повномасштабного вторгнення кількість небайдужих зросла до мільйонів. Хтось донатить на автівки, хтось плете маскувальні сітки, а хтось допомагає бойовими пташками.

Не секрет, що FPV-дрони – безпілотники, котрі кардинально змінили картину сучасної війни. Вдале застосування одного або кількох таких дронів може знищити дороговартісну техніку ворога та нанести йому мільйонні збитки.

Днями прикордонники 1 загону отримали безпілотники від волонтерки Ірини Кудрі та Благодійної організації «Волонтери Маловисківщини», три FPV-дрони з акумуляторними батареями підуть на потреби фронту. Раніше бойовий підрозділ Держприкордонслужби вже отримував від волонтерів дві FPV-шки.

Благодійники з Кіровоградщини підтримують військових з 2014 року. Прикордонниками 1 загону опікуються з літа 2022. Спочатку допомагали продуктами харчування, засобами гігієни, м’ясними консервами, тощо. Згодом почали передавати інструменти, буржуйки, плести маскувальні сітки. Наразі громада активізувала свої зусилля на придбані FPV-дронів. Кожен з них відправиться в зону ведення активних бойових дій та нищитиме важку техніку та живу силу окупанта. Це неоцінений вклад у нашу спільну Перемогу та мирне майбутнє без тривог і війни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси