Володимира Гаврюшенка відзначили медаллю «За сприяння в охороні державного кордону України»

НАЗАД
09 жовтня 2021 10:55

Володимир Гаврюшенко - Генеральний директор Національного меморіального комплексу "Висота маршала І.С.Конєва".

Днями, за чітку проактивну патріотичну позицію, донесення до громадськості неприкритої правди про інформаційну та військову агресію РФ та її наслідки, за дорученням Голови Державної прикордонної служби України генерал-майора Сергія Дейнеко, начальник Східного регіонального управління ДПСУ бригадний генерал Валерій Вавринюк вручив медаль «За сприяння в охороні державного кордону України» генеральному директору Національного меморіального комплексу «Висота маршала І.С.Конєва» Володимиру Гаврюшенку.

Також очільник регіонального управління нагородив грамотою Східного регіонального управління ДПСУ Віталія Яковлєва, заступника генерального директора з наукової роботи.

Зазначимо, що на сучасному етапі заклад – це вже не тільки й не стільки музей воєнної історії Другої світової війни, а військово-історичний музей Слобожанщини періоду новітньої історії.

На вимогу сучасності у двох залах музею реалізовано виставкові мультимедійні проєкти, що відтворюють події сучасної історії України, показують ціну, що платить українське військо та громадськість з протидії ворогу і є своєрідними комунікативними майданчиками для воїнів-захисників, волонтерів, пересічних громадян різновікових груп.

Сьогодні музей має постійну експозицію Державної прикордонної служби України, відвідування якої розвіює всі сумніви, що кремль – агресор, Крим і Донбас – Україна та пояснює, чому «Героям слава» і чому «рускій мір» - це взагалі не про мир.

«Дякую Вам за участь у проведенні нами заходів з військово-патріотичного виховання молоді та вшанування пам’яті прикордонників, які загинули, боронячи кордони України», - зазначив під час нагородження Валерій Вавринюк.

Своєю чергою Володимир Гаврюшенко подякував за почесну нагороду та запевнив, що співпраця з прикордонним відомством, як і експозиція Державної прикордонної служби України, яка розміщена в комплексі, будуть тільки збільшуватися.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси