На Херсонщині Володимир Нікіфоренко взяв участь у засіданні з представниками делегації Верховної Ради України в ПАРЄ та іноземними парламентарями

НАЗАД
25 серпня 2021 16:50

Під час зустрічі обговорювалося питання соціально-політичної, економічної, гуманітарної та епідеміологічної ситуації в регіоні.

Сьогодні в рамках робочої поїздки на Херсонщину перший заступник Голови Державної прикордонної служби Володимир Нікіфоренко разом з головою облдержадміністрації Сергієм Козирем та головою обласної ради Олександром Самойленком зустрілися з представниками делегації Верховної Ради України в ПАРЄ та іноземними парламентарями. Серед них - голова Постійної делегації в ПАРЄ Марія Мезенцева, заступник члена Постійної делегації в ПАРЄ Павло Сушко, член Постійної делегації в ПАРЄ Олександр Мережко, заступник члена Постійної делегації в ПАРЄ Олена Хоменко, заступник члена Постійної делегації в ПАРЄ Євгенія Кравчук, голова національної делегації в ПАРЄ пан Аркадіуш Муларчик, віце-спікер Сейму, голова національної делегації в ПАРЄ пані Інес Лібія-Егнере, голова Комітету оборони та безпеки парламенту Грузії Іраклія Берая та Почесний консул Албанії в м. Харків Омарова Шахін Анвер огли.

Під час зустрічі відзначалася важливість старту нового міжнародного консультаційно-координаційного механізму «Кримська платформа», як вияву підтримки тим, хто в окупованому Криму продовжує потерпати від політичних та релігійно мотивованих переслідувань російської окупаційної влади.  Також обговорювалося питання соціально-політичної, економічної, гуманітарної та епідеміологічної ситуації в регіоні. Сьогодні ж, для продовження ознайомлення з ситуацією, представники делегації ВРУ в ПАРЄ планують зустрітися з внутрішньо переміщеними особами з Криму та представниками кримськотатарського народу.

В ході поїздки перший заступник Голови Державної прикордонної служби Володимир Нікіфоренко разом з представниками делегації Верховної Ради України в ПАРЄ та іноземними парламентарями прибули у КПВВ «Каланчак», де ознайомилися з роботою контрольного пункту, інфраструктурою та умовами несення служби прикордонників.

Усі учасники зустрічі поставили символічні підписи на прапорі України, який в майбутньому, після повернення Криму в Україну, запланували передати до музею АР Крим.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси