Волинському прикордонному загону 105 років

НАЗАД
11 липня 2023 13:56

11 липня Волинський прикордонний загін відзначає День створення військової частини.

Саме в цей день у 1918 році 3-я Волинська кордонна бригада Української Народної Республіки розпочала охорону західного кордону України.

Нині у зоні відповідальності загону – 430 кілометрів кордону в межах Волині. Військовослужбовці прикордонних підрозділів виконують завдання із захисту та оборони державної межі з Республікою Польща та білоруссю, забезпечують пропуск осіб та транспортних засобів у міжнародних пунктах пропуску, ефективно протидіють протиправній діяльності. Крім того, з честю виконують військовий обов’язок в зоні активних бойових дій, відважно нищать російських окупантів, наближаючи нашу Перемогу.

У цей нелегкий для українського народу час саме прикордонники стоять на першому рубежі охорони нашої Батьківщини.

Тож нехай ваша мужність, самовідданість та патріотизм й надалі допомагають захищати державну межу від будь-яких посягань і сприяють боротьбі за відновлення усієї лінії кордону України.

Вітаємо персонал Волинського прикордонного загону з Днем військової частини. Дякуємо усім, хто підтримує та допомагає прикордонникам Волині у забезпеченні надійного укріплення та захисту державних рубежів.

Перемога за нами! Слава Україні!

 

На фото військовослужбовці прикордонного загону під час виконання завдань з охорони кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси