Воїн - прикордонник став переможцем чемпіонату України-2022 зі спортивного орієнтування

НАЗАД
02 листопада 2022 16:05

Повернувшись із фронту прикордонник Іван Андрусяк виборов всі перші місця чемпіонату України зі спортивного орієнтування.

Нещодавно у Чернівецькій області відбувся чемпіонат України зі спортивного орієнтування, в якому прийняли участь більш як 300 спортсменів з усіх регіонів України. Учасники змагалися на короткій, середній та довгій дистанціях. Прикордонник Іван Андрусяк на всіх трьох дистанціях виборов перші місця та показав найкращий результат.

За свою кар’єру 27-річний охоронець кордону також здобував перші місця на чемпіонаті Європи та Світу зі спортивного орієнтування в Італії та Латвії у 2017 році.

Перші шість місяців повномасштабної навали російських окупантів Іван Андрусяк у складі Сил оборони відважно воював за Україну на півдні та сході Батьківщини. Сьогодні прикордонник гідно продовжує службу на Львівщині.

«Саме головне для мене і для всіх українців зараз це Перемога над російською ордою, ну а потім мрію здобути перемогу у найпрестижнішому турнірі для орієнтувальників - Всесвітні ігри, які відбудуться в Китаї у 2026 році», - поділився планами спортсмен-прикордонник.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси