Водій автобуса віз майже 5 кг ювелірних виробів

НАЗАД
23 липня 2012 10:54

20 пакунків із різноманітними ювелірними виробами з золота виявила у вихідні спільна оглядова група у складі прикордонників Могилів-Подільського загону та працівників митниці.

20 пакунків із різноманітними ювелірними виробами з золота виявила у вихідні спільна оглядова група у складі прикордонників Могилів-Подільського загону та працівників митниці. Знайшли їх під час перевірки рейсового автобуса, що слідував з Кишинева до Москви через міжнародний пункт пропуску «Могилів-Подільський - Отач». Ланцюжки, кулони, каблучки та сережки, розфасовані у пакети, водій автобусу, 42-річний молдаванин приховав у дорожній валізі.

Це вже не перше правопорушення, вчинене даним громадянином Молдови. Правоохоронці пам’ятають, як трохи більше місяця тому він намагався перевезти 117 трикотажних курток та 29 видів анаболічних препаратів, загалом 5,3 тисяч ампул, 52,5 тисяч таблеток та 470 флаконів.

Вочевидь, попередня невдала оборудка нічому не навчила «горе-бізнесмена», тому йому також довелося розлучитися з понад 2050 одиницями виробів з дорогоцінного металу.

Наразі водія транспортного засобу затримали для з’ясування обставин та складання відповідних процесуальних документів. Вилучені ювелірні вироби вагою 4,8 кг передані в митницю. Експертиза, яка на даний час проводиться, встановить вартість товару.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси