Внутрішня безпека виявила прикордонника, який вимагав 7500 гривень

НАЗАД
26 квiтня 2016 11:35

В Державній прикордонній службі України заходи, направлені на викорінення корупції серед персоналу прикордонного відомства, тривають. 

В Державній прикордонній службі України заходи, направлені на викорінення корупції серед персоналу прикордонного відомства, тривають. 

Так учора, офіцерами внутрішньої безпеки Держприкордонслужби та співробітниками СБУ у Чернівецькій області із слідчими військової прокуратури затримано заступника начальника одного з відділів Чернівецького прикордонного загону. Військовослужбовця арештували під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 5400 гривень від солдата за підготовку відповідних документів та сприяння у скорішому звільненню його у запас ЗС України. Також встановлено, що попередньо прикордонник уже отримав першу частину неправомірної вигоди у розмірі 2100 гривень.

Наразі по даному факту тривають слідчі дії.

Державна прикордонна служба України наголошує, що очищення своїх лав від не чистих на руку військовослужбовців – одне з пріоритетних питань діяльності. Керівництво відомства не має намірів замовчувати будь-які протиправні та корупційні дії прикордонників. Тільки вжиття кардинальних заходів призведе до позитивних зрушень в цьому напрямку. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси