Вночі прикордонники затримали мікроавтобус, запакований майже 250 тисячами пачок сигарет

НАЗАД
30 травня 2015 12:37

Учора ввечері в ході проведення спеціальних заходів з пошуку правопорушників на ділянці відповідальності відділу  «Великокомарівка» прикордонники Котовського загону виявили на

Учора ввечері в ході проведення спеціальних заходів з пошуку правопорушників на ділянці відповідальності відділу  «Великокомарівка» прикордонники Котовського загону виявили на напрямку Виноградне (Республіка Молдова) – Нові Бутори (Україна) сліди під’їзду автомобіля до державного рубежу.   

Група реагування негайно вирушила на пошуки можливих правопорушників та наздогнала на напрямку с. Цебрикове мікроавтобус «Фольксваген - Транспортер». В ході перевірки транспортного засобу були виявлені 50 ящиків тютюнових виробів  - 125 тисяч пачок  сигарет виробництва Великобританії та 124,6 тисяч пачок білоруського виробництва. Документів на товар у громадянина України, який був за кермом авто, не було.

Про дане затримання було повідомлено співробітників міліції, майже 250 тисяч пачок сигарет на суму 375 тисяч гривень передано до податкової.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси