«Візуальний контроль за функціонуванням пунктів пропуску». Українські прикордонники в Польщі взяли участь у засіданні керівного комітету

НАЗАД
05 липня 2019 13:49

Днями представники Адміністрації Держприкордонслужби, Луцького, Мостиського та Львівського прикордонних загонів, а також польські колеги з Надбужанського відділу взяли участь у другому засіданні керівного комітету проекту міжнародної технічної допомоги.

Захід проходив в рамках проекту «Візуальний контроль за функціонуванням пунктів пропуску» PBU1/0240/16 Програми транскордонного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна 2014 – 2020».

Під час зустрічі у Хелмі учасники обговорили результати, досягнуті у другому півріччі реалізації Проекту, отримали інформацію щодо планування закупівель польськими партнерами, а також дійшли домовленостей щодо порядку звітування у рамках Проекту.

Разом з цим, українські прикордонники поінформували польських колег про виконання закупівель безпілотних авіаційних комплексів та перші результатами використання цих технічних засобів під час охорони українсько-польського кордону.

Зокрема 28 червня за допомогою безпілотного авіаційного комплексу прикордонники Луцького загону затримали вісьмох контрабандистів, 2 човна та майже 14 тисяч пачок сигарет без марок акцизного податку.

За результатами засідання сторони дійшли висновку про те що спільний Проект є надзвичайно корисним для обох сторін.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси