Військовослужбовці проекту «Нове обличчя кордону» пройшли підготовку для несення служби

НАЗАД
28 лютого 2019 12:57

Відбувся черговий випуск прикордонників, які проходили навчання у рамках проекту «Нове обличчя кордону» у Головному центрі підготовки особового складу.

Протягом тижня з інспекторами підрозділів охорони державного кордону проводили заняття досвідчені фахівці та викладачі навчального закладу. Прикордонники прибули для отримання нових знань та закріплення булих навичок з Львівського, Харківського, Луцького, Мостиського, Луганського, Мукачівського та Одеського прикордонних загонів.

В ході занять основна увага приділялась питанням здійснення прикордонного контролю та адміністративного провадження правопорушень з прикордонних питань. Також не оминали увагою і важливі питання запобігання корупційним діянням та пов’язаним з корупцією правопорушенням.

Варто відмітити, що під час занять з прикордонного контролю військовослужбовці удосконалювали навички використання технічних засобів для виявлення підробок в паспортних документах, ознайомлювалися зі змінами діючого законодавства з прикордонних питань.

Традиційно, у тісній співпраці з викладачами Головного центру, активну участь у підготовці військовослужбовців брали експерти Міжнародної організації з міграції та інструктори Головного експертно-криміналістичного центру.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси