Військовослужбовці Мукачівського загону взяли участь у футбольному турнірі, присвяченому своєму побратиму

НАЗАД
18 липня 2023 16:40

На Івано-Франківщині відбувся турнір пам’яті загиблого прикордонника Василя Завадецького.

На початку травня 2022 року, 51-річний Василь Васильович був призваний на військову службу до Мукачівського прикордонного загону, а далі разом із побратимами боронив Україну у запеклих боях на Луганщині. Свій останній бій воїн прийняв 16 листопада 2022 року. Ціною власного життя прикордонник врятував своїх побратимів, з якими виконував бойове завдання.

У Василя Завадецького залишилися дружина, двоє доньок та троє онуків.

Василя Васильовича любили та поважали його односельці, побратими та друзі, у пам’яті яких він назавжди залишиться доброю та чуйною людиною із високим почуттям справедливості.

А ще Василь Васильович дуже любив футбол і навіть був гравцем футбольного клубу «Сокіл Голинь». Саме тому цими вихідними у рідному селі Героя – прикордонника Голинь Калуської громади, було проведено футбольний турнір, присвячений пам’яті Василя Завадецького. У поєдинку взяли участь чотири футбольні команди, серед яких команда Мукачівського прикордонного загону «Прикордонники Закарпаття».

Цей турнір зібрав багато людей, які знали Василя особисто. Перед початком турніру вони разом вирушили спільною ходою до Храму Господнього на Богослужіння та вшанували пам'ять Героя покладанням квітів до його могили.

Висловлюємо щиру подяку організаторам за проведення такого спортивного заходу, адже наші Герої живуть у нашій пам’яті доти, доки живе пам’ять про них у наших серцях!

Вічна пам'ять усім, хто поклав своє життя на вівтар свободи та незалежності нашої країни!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси