Військовослужбовці Бердянського загону виявили у контрольованих прикордонних районах 8 порушників

НАЗАД
11 квiтня 2018 11:41

Прикордонники продовжують заходи по дотриманню громадянами прикордонного режиму на ділянках відповідальності, зокрема на узбережжі Азовського моря.

Прикордонники продовжують заходи по дотриманню громадянами прикордонного режиму на ділянках відповідальності, зокрема на узбережжі Азовського моря.

Так, за добу прикордонники Бердянського загону виявили загалом 8 порушників, які здійснювали незаконну діяльність на території Запорізької та Херсонської областей.

Вчора, військовослужбовці мобільної прикордонної застави «Бердянськ» спільно з прикордонниками відділу «Генічеськ» виявили факт незаконного вилову риби за допомогою сітки на березі Утлюцького лиману. Крім того, на ділянці цього ж відділу, в контрольованому прикордонному районі, військовослужбовці виявили три факти порушення порядку придбання водних ресурсів – на транспортних засобах перевозилась риба піленгас (загалом майже 300 рибин) без відповідних документів.

По виявленим правопорушенням представником Держрибоохорони складено відповідні протоколи, рибу вилучено.

Також військовослужбовці відділу «Кирилівка» на березі Утлюцького лиману виявили у двох випадках 3 громадян, які за допомогою заборонених знарядь лову здійснювали вилов бичків. На громадян прикордонники склали адмінпротоколи за порушення прикордонного режиму.

Активно прикордонники використовують і технічні засоби для виявлення порушень. За допомогою тепловізійного приладу на березі Азовського моря в районі населеного пункту Строганівка військовослужбовці відділу «Приазовськ» зафіксували факт вилову риби піленгасу однією особою за допомогою сітки.

По останнім фактам на місце прикордонники викликали представника Приазовського національного природного парку, який склав адмінпротоколи та вилучив рибу і сітки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси