Війна змінила все, окрім віри в світле майбутнє

НАЗАД
12 сiчня 2024 15:16

«Насправді, з війною змінилось все: світ навколо, люди, цінності, от тільки віра в світле майбутнє і Перемогу залишилася незмінною та об’єднала усіх нас!», – впевнено говорить прикордонник Денис на псевдо «Лапа».

Для нього боротьба за незалежність країни розпочалася в 2016 році. Тоді, ще зовсім юним, без досвіду служби, він разом з чотирилапим другом вибули на схід, де точилися важкі бої.

Протистояння ворогу було запеклим: переважаючі сили противника, постійні обстріли з важкої артилерії, авіанальоти. Усі ці жахіття війни не змусили бійців відступити чи здати займані позиції. Маріупольський напрямок тоді, як і зараз, був чи не найважчою ділянкою фронту, тож боротьба за життя тривала 24 на 7.

З початком повномасштабного вторгнення юнак захищає державні рубежі країни в складі прикордонного підрозділу. Захисник опановував нову для себе професію аеророзвідника та навіть очолив новостворений підрозділ повітряної розвідки. «Наразі війна диктує свої правила, впроваджуючи нові технологічні виклики. FPV-дрони – сучасна зброя, яка може кардинально змінити хід війни», – переконаний захисник.

Повітряний екіпаж під керівництвом «Лапи» провів десятки вдалих бойових вильотів, отримавши гідну мотивацію рухатися вперед. «Коли ти на власні очі бачиш як палає ворожа техніка, а ті, хто приніс на твою землю смерть і страждання – несуть справедливе покарання за все скоєне, розумієш – ти на правильному шляху...», – стверджує аеророзвідник.

Наразі Денис разом з побратимами боронять козацьку землю від московської навали і мріють після Перемоги змонтувати з власних документальних відеоматеріалів фільм про боротьбу за волю українського народу. Аби увесь світ дізнався, що жовто-блакитний – то про свободу та непоборність нації!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси