Війна кохання не скасовує

НАЗАД
14 лютого 2023 09:12

Війна не вбила в нас людей, вона не забрала у нас бажання жити, створювати сім’ї, радіти життю сьогодні і зараз, і … кохати…

Прикордоннику Данилу та його дружині Ульяні це почуття допомагає витримати весь цей шалений тягар, додає сили разом здолати все.

Данило Шматлай та його дружина Уляна разом із 2020 року. Романтичні стосунки вони несуть щоденно, відтоді, як зізналися у коханні на очах у всієї країни. Пропозицію вийти заміж Данило зробив Ульяні у річницю Незалежності України на головній вулиці нашої столиці.

Одружилася пара у День прикордонника, 30 квітня. І вже у червні офіцер прибув для подальшого проходження служби на Чернігівщину. Ульяна, як справжня дружина офіцера, поїхала разом із коханим.

Пара мала великі плани на майбутнє, але 24 лютого їх життя перевернулося з ніг на голову.

Наразі місцевість, де проходить службу Данило - дуже не спокійна, тут ворог зі своєї території намагається атакувати чи не щодня. «Дуже хвилююся за неї, - зізнається прикордонник, - але вірю в долю і у наше кохання. Разом ми гідно пройдемо усі випробування».

Уляна в цей час займається волонтерською діяльністю, знаходить маскувальні сітки, організовувала збір на тепловізор, готує смаколики для прикордонників. Данило дуже пишається своєю дружиною, а вона – своїм чоловіком.

«Сьогодні святковий день, і якби не війна… - був би романтичний вечір», - каже прикордонник.

Данило зараз на службі, а Ульяна чекає чоловіка вдома, вірить у Кохання та Перемогу.

 

  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси