Виявити порушника з повітря

НАЗАД
19 серпня 2021 16:19

Достатнє технічне оснащення та висока бойова й професіональна підготовка військовослужбовців – є запорукою надійного захисту кордону.

У Головному центрі продовжується низка заходів, спрямованих на перевірку та вдосконалення професійної підготовки операторів безпілотних авіаційних систем мультикоптерного типу.

Протягом тижня перевірку з підготовки застосування та експлуатації безпілотних авіаційних систем проходили військовослужбовці Донецького, Луганського, Чернігівського, Чопського, Житомирського, Білгород-Дністровського, Мукачівського, Ізмаїльського, Сумського та Бердянського прикордонних загонів.

Військовослужбовці розглядали питання з організації та виконання польотів, інженерно-авіаційного забезпечення, структури та порядку використання повітряного простору України та підтвердили необхідний рівень знань нормативно-правових актів та адміністративно-розпорядчих документів.

Під час навчально-тренувальних та контрольних польотів персонал підтвердив необхідний рівень вмінь з ведення повітряного моніторингу навчальної ділянки державного кордону. Прикордонники виконували польоти з виявлення ознак протиправної діяльності, пошуку порушників законодавства України з прикордонних питань, їх супроводження та наведення на них прикордонного наряду.

Вже традиційно, за результатами підготовки, весь персонал продемонстрував високий рівень знань, умінь та готовність до виконання завдань з повітряного моніторингу державного кордону та отримав відповідні допуски.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси