Вітаємо корабель морської охорони «Павло Державін» з 35-ою річницею підняття прапора!

НАЗАД
13 жовтня 2022 15:39

На адресу екіпажа лунали вітання від керівництва Регіонального управління Морської охорони Держприкордонслужби, Одеського загону морської охорони, командирів інших кораблів і катерів та багатьох колег по службі.

КрМО «Павло Державін» має славетний шлях і свого часу цей шлях разом з залізним побратимом долало чимало відмінних командирів, які й у сьогоденні є прикладом відданості справі охорони морських рубежів України. Продовжуючи цю традицію, сьогодні бойовим кораблем командує також взірцевий офіцер, якого нагороджено відзнакою «За мужність в охороні державного кордону».

Протягом року, виконуючи завдання з охорони державного кордону та бойові завдання, КрМО «Павло Державін» подолав понад 6000 морських миль. І чималу кількість цих миль корабель пройшов вже з певною частиною військовослужбовців, які за власним бажанням стали членами його екіпажа та стали на захист батьківщини з початком мобілізації.

Серед них й старшина зенітно-артилерійської команди старшина 1 статті з позивним Зак, який відразу ж, 24 лютого, прийшов до Одеського загону морської охорони задля того, аби разом з морськими прикордонниками захищати Україну від рашистської навали.

Так само, як і 2014 року, Михайло ані дня не вагався.

«Рішення і тоді, і цього разу я приймав фактично одразу. Розумів, що у ці перші дні Україні дуже потрібні ті, хто стануть на її захист. 24 лютого бажання було лише одне – якнайшвидше отримати зброю і стати пліч-о-пліч з побратимами для захисту рідної землі. І я впевнений – ми однозначно отримаємо Перемогу над ворогом!», - стверджує Михайло.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та вагомий внесок у справу охорони державного кордону України кращих військовослужбовців нагороджено подяками та грамотами. А троє офіцерів отримали чергові військові звання «старший лейтенант».

Дякуємо за мужність, честь та самовідданість! Бажаємо екіпажу міцного флотського здоров’я, оптимізму, стійкості й непохитної віри у нашу Перемогу!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси