Вітаємо корабель Морської охорони «Миколаїв» з Днем підняття прапору!

НАЗАД
14 липня 2022 22:41

Протягом року, виконуючи завдання з охорони державного кордону та бойові завдання, КрМО «Миколаїв» подолав понад 10 000 морських миль і буквально щойно повернувся з моря.

Без прапорів розцвічування та урочистостей, але у дружній та щирій обстановці на адресу екіпажу лунали вітання від керівництва Регіонального управління Морської охорони, Одеського загону Морської охорони та колег по службі.

З теплими словами привітань звернувся до екіпажу командир Одеського загону Морської охорони, який зазначив: «І хоч вік корабля чималий, але я хочу подякувати кожному з вас за те, що корабель знаходиться в строю й виконує бойові завдання у такий непростий для України час. Саме такого ставлення і очікує від нас Держава та весь Український народ. Згодом хтось з вас захоче продовжити службу, а хтось повернеться у цивільне життя, але це точно буде вже після нашої Перемоги над російськими окупантами. І ми обов’язково вийдемо на кордони України 1991 року. За нами правда і Бог, а отже, Перемога буде за нами!»

За вагомий внесок у справу охорони державного кордону, сумлінне виконання службових обов’язків та високий професіоналізм переважна більшість членів екіпажу відзначена подяками та нагороджена почесними грамотами.

Дякуємо за мужність, честь та самовідданість! Бажаємо екіпажу міцного флотського здоров’я, стійкості, оптимізму, добра, злагоди й непохитної віри у нашу Перемогу!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси