Вітаємо катер морської охорони «Балаклава» з 10-ою річницею підняття прапору!

НАЗАД
12 грудня 2022 08:13

«Балаклава» є наймолодшим з катерів загону, але вже має й славетну історію.

І хоча сам катер порівняно молодий, він виплекав на своєму борту справжнього командира, який у сьогоденні очолює екіпаж одного з кораблів Морської охорони. Фаховості та професіоналізму набували на КаМО «Балаклава» й інші морські прикордонники, які сьогодні також обіймають різні керівні посади та передають досвід іншим.

 Нинішній командир катера також досвідчений офіцер, який за понад 20 років служби гартував себе та відшліфовував свій фах ще з рульового на одному з кораблів Морської охорони, а згодом – на посадах помічника командира на кількох катерах Морської охорони типу «Гриф».

Під його керівництвом протягом року, виконуючи завдання з охорони державного кордону та бойові завдання, катер подолав майже 30 тисяч морських миль. Долаючи ці десятки тисяч миль, екіпаж катера завжди проявляв стійкість, сміливість, звитяжність та справжній український характер.

З нагоди Дня підняття прапору екіпаж привітало керівництво Регіонального управління, Одеського загону Морської охорони та побратими по службі, які також пригостили екіпаж й смаколиками.

Вітаючи екіпаж, командир загону зокрема зазначив: «Свій високий професіоналізм та рішучість команда продемонструвала 2014 року, коли під час анексії російською федерацією півострова Крим зуміла стрімко вивести катер до Одеси, не залишивши окупанту шансів захопити його. Ми обов’язково переможемо окупанта і я вірю в те, що наступну річницю з Дня підняття прапора екіпаж катера Морської охорони «Балаклава» відзначатиме в українському деокупованому Криму, в бухті Балаклавська. Своєю взірцевою службою, витримкою та мужністю ви щодня наближаєте день нашої Перемоги над ворогом. Слава Україні!»

 За сумлінне виконання службових обов’язків та високий професіоналізм кращих військовослужбовців заохочено почесними грамотами та подяками.

Дякуємо за мужність та самовідданість! Бажаємо екіпажу міцного здоров’я, стійкості, подальшої згуртованості колективу, оптимізму та Божого захисту! Разом до Перемоги!

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси