Вісім громадян Бангладеш затримали правоохоронці в Чернівецькій області

НАЗАД
22 квiтня 2019 11:21

Прикордонники продовжують проводити системні заходи щодо протидії незаконній міграції в рамках профілактичних заходів «Мігрант».

Заходи здійснюються в тому числі разом з іншими правоохоронними органами.

Так, сьогодні прикордонники оперативно-розшукового підрозділу Західного регіонального управління та Чернівецького загону спільно з співробітниками СБУ і Національної поліції виявили 8 нелегальних мігрантів.

Під час проведення заходів з перевірки порядку дотримання іноземцями міграційного законодавства України, в Новоселицькому районі Чернівецької області правоохоронці зупинили для перевірки транспортний засіб «Фольксваген» української реєстрації. Виявилося, що водій автівки – громадянин України, перевозив вісім пасажирів, попередньо громадян Бангладеш, які не мали жодних документів, що посвідчують особу.

Правоохоронці притягнули водія до адміністративної відповідальності за ст. 206-1 КУпАП «Незаконне перевезення іноземців та осіб без громадянства територією України», а шукачів кращої долі затримали з метою встановлення осіб та  їх законності перебування в Україні та інших обставин.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси