Вірний син своєї Батьківщини

НАЗАД
02 червня 2024 09:00

У Кременчуці попрощались із загиблим прикордонником молодшим сержантом Валентином Бреусом

У свої 22 роки захисник встиг зробити більше для своєї Держави ніж люди, які прожили вік на землі. Воїн загинув в прямому стрілецькому бою від кульового поранення. Шалена куля обірвала життя захисника 23 травня 2024 року поблизу села Зибине Вовчанської громади на Харківщині.

Під натиском переважаючих сил ворога на позиції, які обороняв Валентин з побратимами, бійці не здались, не підняли руки догори – а мужньо прийняли бій і відстояли клаптик української землі. Але ціна такої маленької перемоги, саме завдяки яким, ми маємо можливість сьогодні жити у вільній Україні, наші діти мають можливість ходити до школи, дитячого садочку чи університету, ми можемо просто прогулюватись сквером чи парком, ціна нашого життя – життя Героя-прикордонника!

Валентин народився 13 лютого 2002 року. Після школи навчався на кухаря-кондитера. Коли прийшов час іти на строкову військову службу у 2021 році – пішов виконувати обов’язок, а коли прийшов час боронити Україну від російських окупаційних військ – не роздумуючи став на захист Батьківщини.

Побратими згадують прикордонника, як життєрадісного, позитивного та надійного товариша й друга. Людину, яка завжди приходила на допомогу навіть коли того не чекали й не просили. Він для всіх, хто його знав, завжди був справжнім!

Провели в останню путь молодшого сержанта Валентина Юрійовича Бреуса у Міському палаці культури Кременчука. Панахиду за воїном відслужили у Свято-Миколаївському соборі. Поховали Валентина на Свіштовському кладовищі.

Вічна Пам’ять! Героям Слава!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси