Вірний друг та напарник

НАЗАД
11 червня 2022 13:52

Чотирилапий помічник, відданий друг та надійний напарник – службовий пес, який є для прикордонників не лише колегою та вірним другом, а й членом сім’ї.

Знайшов собі друга та нового члена сім’ї і прикордонник Максим Євтушик. Ним став службовий пес Рокі породи бельгійська вівчарка-малінуа.

Кінологічна пара навчається за напрямом розшукові собаки прикордонної служби. Основними завданнями Рокі буде пошук та затримання порушників державного кордону.

Відмінний нюх, швидкі лапи та відважний характер зробили чотирилапих охоронців незамінними помічниками прикордонників та грозою для контрабандистів.

Розшукові собаки здатні йти по сліду десятки кілометрів та сміливо затримувати порушників. Для такої служби підходять німецькі вівчарки, малінуа та ротвейлери.

Роль чотирилапих помічників важко переоцінити, адже службові собаки – універсальні бійці. Вони віддано несуть службу, як на мирних ділянках українського кордону, так і в районах проведення бойових дій, та щоденно допомагають прикордонникам не лише протидіяти контрабандистам на кордоні, а й рятують життя, знаходячи міни та боєприпаси.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси