Віримо в Україну та шануємо її Героїв

НАЗАД
23 травня 2023 18:36

Майбутні офіцери-прикордонники долучилися до вшанування українських Героїв сьогодення та Героїв минулого.

Курсанти та курсантки Національної академії Держприкордонслужби долучилися до кількох просвітницьких військово-патріотичних заходів. З нагоди Дня Героїв у парку ім. Т. Шевченка міста Хмельницького прикордонники спільно з представниками інших силових структур провели виставку військового обладнання, зброї та техніки. Відвідувачам продемонстрували технічні засоби охорони кордону та обладнання, яке використовується для підготовки майбутніх офіцерів-прикордонників. У гостей заходу була можливість ближче ознайомитися з приладами радіаційного контролю, безпілотними літальними апаратами, засобами зв’язку та приладами оптико-електронного спостереження. Діти та дорослі з цікавістю переглянули експозицію фотовиставки «Прикордонники та прикордонниці: сім'я і війна». Кінологи академії організувала показовий виступ службових собак. Крім цього,  військовий оркестр прикордонного вишу забезпечив патріотичну музичну програму.

А на Теофіпольщині майбутні офіцери-прикордонники взяли участь в урочистому відкритті кам’яного хреста на старовинній козацькій могилі часів Богдана Хмельницького, що на околиці села Троянівка.

Пам’ятаємо, наскільки важливим є внесок наших Героїв минулого та шануємо сучасних Героїв у захисті України! Слава Україні! Героям Слава!

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси