Випускники прикордонного вишу розпочали офіцерську кар'єру у підрозділах охорони кордону

НАЗАД
30 березня 2024 14:22

17 юнаків та дівчат, які лише минулого тижня завершили чотирирічне навчання в Національній академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького, прибули до прикордонних підрозділів Чопського загону.

Саме тут, на західному рубежі нашої держави, відбудеться їх становлення на посадах молодших керівників.

Перед тим, як направити лейтенантів для подальшого проходження служби безпосередньо на кордон, з ними провели п’ятиденний збір. В управлінні  загону, у прикордонних підрозділах та у пунктах пропуску з молодими офіцерами провели додаткові заняття та інструктажі. Їх ознайомили з ділянкою кордону, зі специфікою охорони держрубежу на рівнинній, гірській та річковій місцевості, розповіли про порядок здійснення пропускних операцій та про порядок взаємодії з суміжними службами.

Під час підготовки також було перевірено, щоб усі офіцери стали на визначені законодавством види обліку та були забезпечені усім необхідним для проходження служби.

Аби ознайомити юнаків та дівчат з регіоном, де проходитимуть перші роки їх офіцерської служби, для них влаштували цікаву екскурсію історичною частиною міста Ужгород. Прикордонники відвідали Ужгородський замок та музей архітектури і побуту, на території якого відтворено архітектуру традиційних помешкань Закарпаття.

Після завершення настановчого збору новоприбулих офіцерів представили персоналу прикордонних підрозділів, де вони проходитимуть військову службу.

Вдалого старту вам, хлопці та дівчата! Віримо у вас!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси