Винуватці дорожно-транспортної пригоди намагались зникнути за кордоном

НАЗАД
14 сiчня 2013 13:49

 

У вихідні дні  прикордонники Луцького загону запобігли спробі виїзду із України двох громадян, які можливо причетні до дорожньо-транспортної пригоди та втекли з міс

 

У вихідні дні  прикордонники Луцького загону запобігли спробі виїзду із України двох громадян, які можливо причетні до дорожньо-транспортної пригоди та втекли з місця аварії.

В пункт пропуску «Городище», що на Рівненщині,  легковик «Фольксваген» під керуванням громадянина України, який постійно проживає у Республіці Білорусь, прибув рано-вранці. При огляді транспортного засобу прикордонний наряд звернув увагу на пошкодження кузова авто. Водій при цьому запевняв, що за чотири кілометри від кордону авто знесло у кювет та зіткнулось з деревом. Так як вони з товаришем дуже поспішали, то факт ДТП вирішили не оформляти, тому і довідки з ДАІ при собі не мають.

Проте після обміну інформацією з райвідділом міліції стало відомо, що годину тому в одному з населених пунктів, за 20 кілометрів від кордону, було скоєно ДТП за участю схожого автомобіля. Зіткнулось двоє автівок, після чого один з водіїв зник з місця пригоди.

Для з’ясування всіх обставин громадян та транспортний засіб було передано співробітникам МВС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси