Він не побоявся першим піти у бій з ворогом…

НАЗАД
31 сiчня 2023 08:57

Капітан Грузевич Владислав Едуардович народився в 1994 році в місті Маріуполь наприкінці червня, у День Конституції України.

У 2016 році він закінчив Національну академію Державної прикордонної служби України, проходив службу на первинних офіцерських посадах у Білгород-Дністровському прикордонному загоні. У 2017  році прийняв рішення вибути в районі проведення операції Об'єднаних сил, де проходив службу до 2022 року.

24 лютого 2022 капітан Грузевич разом з побратимами зустрів широкомасштабне вторгнення агресора в Донецькому прикордонному загоні. Він зголосився бути першим в групі, що висунулася на бойові позиції зустрічати ворожий наступ.

Захищаючи рідне місто Маріуполь, 12 квітня, під час вуличних боїв в Приморському районі Владислав отримав кульове поранення, яке стало смертельним.

Владислав назавжди залишився у пам’яті побратимів позитивним, порядним, готовим прийти на допомогу друзям, справжнім патріотом.

Він любив життя, любив свою родину, вмів цінувати радісні моменти, у випробовуваннях бачив філософію життя і здобуття досвіду.

Назавжди усміхнений, назавжди в строю…

Вічна пам’ять і слава Герою!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси