Віктор Назаренко зустрівся з Главою Місії ЄC з прикордонної допомоги Україні та Республіці Молдова Ендрю Тесор'єром

НАЗАД
18 березня 2016 14:54

Учора в Адміністрації Державної прикордонної служби України Голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко зустрівся з Главою Місії ЄC з прикордонної допомоги Україні та Республіці

Учора в Адміністрації Державної прикордонної служби України Голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко зустрівся з Главою Місії ЄC з прикордонної допомоги Україні та Республіці Молдова (EUBAM) Ендрю Тесор'єром.

Під час цієї зустрічі сторони продовжили обговорення найбільш важливих аспектів розвитку співробітництва прикордонного відомства України як з Місією EUBAM, так і з Прикордонною поліцією Молдови. Зокрема, відмічалася активізація спільної діяльності щодо вдосконалення нормативно-правової бази українсько-молдовського прикордонного співробітництва. Наголошувалося, що основними напрямами двосторонньої взаємодії залишаються розвиток процедур прикордонного контролю, підготовка персоналу, взаємодія з питань протидії корупційним проявам на державному кордоні.

Сторони відзначили високий рівень співробітництва та взаємодії в інтересах забезпечення прикордонної безпеки та обговорили питання подальшої співпраці.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси