Віктор Назаренко зустрівся з генерал-ад'ютантом Військового міністерства штату Каліфорнія Дейвідом Болдвіном

НАЗАД
15 лютого 2016 16:57

Сьогодні у Києві Голова Державної прикордонної служби України генерал-полковник Віктор Назаренко зустрівся з генерал-майором Дейвідом  Болдвіном - генерал-ад'ютантом Військового міністерст

Сьогодні у Києві Голова Державної прикордонної служби України генерал-полковник Віктор Назаренко зустрівся з генерал-майором Дейвідом  Болдвіном - генерал-ад'ютантом Військового міністерства штату Каліфорнія. Зустріч відбулася в рамках продовження та розширення співпраці Державної прикордонної служби України з Національною гвардією штату Каліфорнії.

Під час зустрічі Голова прикордонного відомства генерал-полковник Віктор Назаренко ознайомив генерал-майора Дейвіда Болдвіна з діяльністю Державної прикордонної служби України в умовах сучасної військово-політичної обстановки, розповів про стан виконання функцій та завдань прикордонного відомства на державному кордоні, а також в зоні проведення АТО та подякував за плідне співпробітниицтво.

В ході зустрічі було обговорено подальшу співпрацю сторін у сфері морської охорони, авіації, організації охорони зеленого кордону та протидії корупції. Також були обговорені питання співробітництва у правоохоронній сфері, професійній підготовці персоналу, кадрового менеджменту, нормативно-правової бази, охорони здоров`я та організації спільних двосторонніх візитів.

В рамках домовленостей сторони погодилися здійснювати і розвивати рівноправні партнерські відносини, направлені на ефективне вирішення питань щодо зміцнення прикордонної безпеки України і штату Каліфорнія. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси