Викрадену іномарку та автомобіль з підробленим номером кузова виявили прикордонники

НАЗАД
18 жовтня 2017 09:23

Учора в пункт пропуску «Доманово», на виїзд з України, прибув автомобіль «Mazda» 2001 року випуску німецької реєстрації. У ході здійснення прикордонного контролю на транспортний засіб, яким керував наш співвітчизник, спрацювала база даних Інтерполу.

Співробітники прикордонного відомства на кордоні з Білоруссю та Росією викрили іномарку, яка знаходилась у міжнародному розшуку та вантажівку із знищеним номером кузова.

Так, учора в пункт пропуску «Доманово», на виїзд з України, прибув автомобіль «Mazda» 2001 року випуску німецької реєстрації. У ході здійснення прикордонного контролю на транспортний засіб, яким керував наш співвітчизник, спрацювала база даних Інтерполу.

Під час перевірочних заходів охоронці кордону Луцького загону з’ясували, що вказаний транспортний засіб перебуває у міжнародному розшуку. Іномарка була викрадена на території Німеччини.

Наразі по даному факту поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в Києві. Автомобіль встановленим порядком передано працівникам Національної поліції.

Крім того, прикордонники  Сумського загону під час перевірки вантажного автомобіля «Scania» 2003 року випуску виявили ознаки знищення номера кузова, який неможливо порівняти з номером у свідоцтві про реєстрацію. Вантажівкою білоруської реєстрації, громадянин Білорусі слідував через пункт пропуску «Катеринівка» з України.

Наразі, стосовно водія складено протокол за ст.290 КК України «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу». Повідомлення для внесення відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення до ЄРДР направлено до Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси